Ik ben Liese en de voorbije jaren leerde ik mezelf als een introvert kennen.

Dat betekent niet dat ik stil of verlegen ben, maar dat ik mijn energie uit mezelf haal. Drukte kan me vermoeien terwijl nadenken en alleen zijn mij bakken energie geven. Daarom lees ik bijna iedere avond een (non-)fictieboek en verdiep ik me in zelfontwikkeling. Zo kan ik als psycholoog en ondernemer gezwind voor jou aan de slag.over mij


Ik ben een jonge dertiger, geboren in 1988. Mijn lievelingskleur is groen en mijn lievelingsdier is een kat. Als kind wou ik dan ook een groene kat. Dat is er nooit van gekomen, maar groene vingers heb ik wel. Zo vind je mij vaak in het Begijnhof van Diest waar ik tuinier met mijn vriend.


Enkele jaren geleden belandde ik in een burn-out, door over mijn eigen grenzen te blijven gaan. Vandaag ben ik op zoek naar een andere manier van leven. Eén die beter aansluit bij mijn introverte karakter, zachter, weg van drukte en verwachtingen die niet de mijne zijn.


Zo noem ik mezelf nu psycholoog-ondernemer, eet ik bananenpannenkoeken in mijn rijhuis, geniet ik van mijn moestuin en kan ik Gilmore Girls oneindig vaak herbekijken. Ik ben stiefmoeder van twee kindjes. We hebben twee katten, Bacon en Venkel. Geen van hen is groen.professionele achtergrond


Omdat ik graag wil begrijpen waarom mensen bepaalde keuzes maken en dingen doen, ging ik klinische psychologie studeren aan de UGent. Die opleiding stelde me in staat mensen te begrijpen, zorgen dat ze zich gehoord voelen en dat ze hun plek in de wereld durven innemen.


Na mijn masterstudies werkte ik 7 jaar als psycholoog in loondienst. Zo was ik bij de UHasselt aan de slag als studiebegeleider en studentenpsycholoog, en werkte ik als projectmedewerker ter preventie van eenzaamheid aan de KULeuven. Luisteren stond hierbij centraal; naast mijn zachte stem en sarcastische humor is dat gelukkig één van mijn talenten.En jij, hoe sta jij in het leven? Mail me op liese.aerts@gmail.com met je vragen en ideeën.